Michael-DouglasMajkl Daglas: Pobedit ću rak, siguran sam u to

 

Glumac Majkl Daglas (Michael Douglas), koji boluje od raka grla, otkrio je da je na terapije vodio i svoju decu kako bi videla kroz šta on prolazi. Tvrdi kako je njegovom sinu i kćeri to bilo jako zanimljivo, baš poput igranja videoigre „Ratovi zvezda“.

-Dilan i Karis (Dylan i Carys) nisu bili uopšte uznemireni kada su išli sa mnom na radioterapije. Zapravo oni smatraju kako je to zaista super, poput videoigre „Ratovi zvezda“. Bili su zaista uzbuđeni kada su im lekari dopustili da pritišću dugmiće. Uopšte se nisu uplašili. Znaju da je strah jedan od naših najvećih neprijatelja – rekao je slavni glumac za magazin „Parade“.

Povezana vest:  Svetska premijera filma NEPOBEDIVI UM Zorana Amara na 70. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometraznog filma

Daglas, je također svog desetogodišnjeg sina i sedmogodišnju kćer odveo u posetu sinu Kameronu (Cameron) koji se nalazi u zatvoru zbog dilovanja droge.

-Moja supruga Ketrin Zita – Džons (Catherine Zeta-Jones) i ja smo uvek nastojali da budemo potpuno iskreni prema deci. Zbog toga sam Dilana i Karis odveo u zatvor da posete Kamerona. Ne želim da takve stvari saznaju od drugih ljudi – rekao je Daglas.

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog filma „Borba i dalje traje“ o životu sa HIV-om u Srbiji

Šezdesetpetogodišnji glumac je u intervjuu za „Parade“ istakao“i to kako se nada da će to što neprestano istupa u medijima i govori o svojoj bolesti biti od pomoći i drugim ljudima koji se bore s rakom.

-Milioni porodica sada preživljavaju isto što preživljavamo moja porodica i ja. Ako ja mogu nekom obolelom doneti olakšanje ili ga barem malo podstaknuti da razmišlja pozitivno, onda je to dobra stvar – naglasio je holivudski glumac.

Daglas je također otkrio kako mu je njegov otac, 93-godišnja holivudska legenda, Kirk Daglas bio inspiracija i podsticaj da nastavi normalan život nakon što mu je dijagnostikovan rak.

Povezana vest:  Sem Mendes pregovara o režiji novog Džejmsa Bonda

Kirk je preživio pad helikoptera, srčane udare, ima ugrađen pejsmejker, a u 88. godini je imao operaciju kolena.

-Život nije šala i ne možemo se uvek smejati, ali ja sam optimističan tip. Potpuno sam siguran da ću ozdraviti i ništa me ne može razuveriti. Moji lekari prognoziraju da ću se potpuno oporaviti i ja nemam razloga da sumnjam u to – rekao je Daglas.