breakingdwn2‘Praskozorje’ će se ipak snimati u Brazilu!

 

 

Nedavno je objavljena informacija da su producenti Sumrak sage odlučili da se scene medenog meseca Belle i Edwarda ipak neće snimati na originalnim lokacijama u Brazilu, ali čini se da su ih brazilske vlasti ipak uspele nagovoriti da snimaju baš tamo.

Naime, producenti su odlučili da neće snimati u Brazilu nakon talačke krize koja se dogodila u jednom hotelu punom turista. Zaključili su da glumcima ne mogu da garantuju sigurnost, te su objavili povlačenje iz Brazila i traženje nove lokacije.

Povezana vest:  Majli Sajrus: Ljubav mi je važnija od karijere

Nakon toga brazilske su vlasti objavile da svim sredstvima nastoje ekipu da nagovoraju da se sve snimi u toj državi, a čini se da im je lobiranje i uspelo.

Naime, po poslednjim informacijama, Kristen i Robert koji utelovljuju Bellu i Edwarda upravo se sada nalaze u Brazilu i snimaju scene svog medenog meseca. Vest je medijima otkrila Nikki Reed: – Robert i Kristen su na nekoliko dana u Brazilu, ali ja nisam. Oni snimaju scene medenog meseca i vraćaju se.

Povezana vest:  Voker neprijatelj Bredlija Kupera u filmu ''Izgubljeni raj''

Stephenie Meyer u knjizi je napisala da su Bella i Edward otišli na medeni mesec u izmišljeno mesto Isle Esme, koje se nalazi uz brazilsku obalu.