LOrealCinemania2010-visual-finalKupite L’Oréal Paris proizvode u Lilly objektima i osvojite 2 karte za L’Oréal Paris Cinemaniju!

 

Od danas, 15. oktobra pa do 31. oktobra u najvećim Lilly parfimerijama u Beogradu traje neverovatna akcija! Kupovinom najkvalitetnijih proizvoda u iznosu od 1.700,00 dinara, iz široke palete koju nudi kompanija L’Oréal Paris osvajate 2 karte za filmski festival L’Oréal Paris Cinemaniju! Jedinstveno uživanje!

Povezana vest:  Soderbergov novi hit – „Izdaja“ 25. januara premijerno u Koloseju

Tradicionalna revija filmskih ostvarenja u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oréal Paris očekuje nas od 29. oktobra do 5. novembra u Sava centru i od 31. oktobra do 7. novembra u novosadskom Spensu.

Na ovogodišnjoj reviji L’Oreal Paris Cinemania će se predstaviti ukupno 41 film, od kojih će skoro polovina biti premijerno prikazana pred domaćom publikom.

Povezana vest:  Teens night u bioskopima Cineplexx uz završetak franšize "Igre gladi"

L’Oreal Paris Cinemaniju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ‘’Wall Street: Novac nikad ne spava’’, sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

U okviru premijernog programa filmovi se prikazuju u četiri terminska bloka (16:00, 16:30, 19:00, ili 21:30 ).

Povezana vest:  U pripremi igrani film o Krcku Oraščiću

L’Oréal Paris Cinemania našoj publici donosi 16 premijernih filmova, od kojih mnogi stižu sa filmskih festivala.

Jedinstveno uživanje osetićete svim čulima.