sisanje_plakat_previewŠišanje dostiglo 30.000 gledalaca

 

Film režisera Stevana Filipovića „Šišanje“ za nepune dve nedelje prikazivanja u bioskopima imalo je 30.000 gledalaca, saopštio je danas distributer „Tak“.

-To pokazuje da je uspela naša namera da pravimo komunikativan, moderan film, prvenstveno namenjen publici u bioskopima. Stravične eksplozije nasilja na ulicama Beograda i u Đenovi su još jedan dokaz koliko je ovom društvu potreban ozbiljan razgovor na sve one teme o kojima ‘Šišanje’ govori – izjavio je Filipović.

Povezana vest:  Umro režiser Gari Vinik

Producent „Šišanja“ Branislav Jević je izražio žaljenje što nedavno nasilje protivnika „Parade ponosa“ u Beogradu i huliganski ispadi fudbalskih navijača u Đenovi“, njihov film „čine još aktuelnijim“.

„Tak“ je saopštio da se od premijere 6. oktobra u Sava centru Filipovićeva priča o grupi neonacističkih fudbalskih navijača u Srbiji prikazuje u beogradskih bioskopima „Takvud“, „Ster“, „Kolosej“, Dom sindikata i „Roda“.

Povezana vest:  Robert Patinson u adaptaciji Kosmopolisa



U filmu igraju Nikola Rakočević, Nataša Tapušković, Nikola Kojo, Bojana Novaković, Viktor Savić i drugi. Od domaćih ostvarenja „Žena sa slomljenim nosem“ trenutno ima ukupno 24.943 gledalaca, ali posle sedam nedelja prikazivanja.