Vampiri pokupili nagrade Pipls čojs

Mlad_mesecFilm o vampirima „Sumrak“ i vampirske serije „True Blood“ i „The Vampire Diaries“ pokupili su nagrade publike na 36. dodeli nagrada Pipls čojs. „Sumrak“ je dobio četiri trofeja: u kategorijama omiljeni film, omiljena franšiza i glumačka ekipa, trio koji čine Robert Patinson (Pattinson), Kristen Stjuart (Stewart) i Tejlor Lotner (Taylor Lautner). Lotner je dobio i nagradu kao najperspektivnji mladi glumac.

Povezana vest:  Džordž Kluni ne želi javnu funkciju

Televizijske serije „True Blood“ i „The Vampire Diaries“ nagrađene su u kategorijama omiljena TV opsesija i omiljena nova TV drama. U drugim kategorijama međukojima su filmovi, TV i muzika, nagrađni su „Prokletnici“ Kventina Tarantina (Quentin) kao omiljeni nezavisni film i Lejdi Gaga (Lady) kao omiljena pop pevačca i umetnica koja je napravila najveći proboj.

Sandra Bulok (Bullock) je proglašena za omiljenu filmsku glumicu, a Hju Džekmen (Hugh Jackman) za omiljenog akcionog glumca. „Veridba“ je pobedila kao najbolja komedija, a ostvarenje „Do neba“ je proglašeno za omiljeni porodični film.

Povezana vest:  Kevin Bejkon u filmu sa Stivom Karelom

Serija „Haus“ je nagrađena kao omiljena TV drama, a glavni akter, Hju Lori (Laurie), proglašen je za omiljenog glumca u televijskoj drami. Džoniju Depu (Johnny Depp) pripala je specijalna nagrada za najdražeg glumca decenije.

Pobednici su izabrani glasanjem na internetu.