klint_istvudKlint Istvud nije Obamin obožavalac

 

Glumac i režiser Klint Istvud (Clint Eastwood) izjavio je u jednom televizijskom intervjuu da nije obožavalac američkog predsednika Baraka Obame (Barack) kojeg je optužio da se ne trudi dovoljno.

U intervjuu televiziji Si-Bi-Es (CBS), Istvud je ocenio da je Obama „fin momak“ ali da ne upravlja državom već da radi tek onoliko koliko je potrebno da bi ostao na toj funkciji, preneo je danas Nju mjuzikal ekspres (New Musical Expreš – NME).

Povezana vest:  Kompozitoru Hansu Zimeru zvezda na Stazi slavnih

Istvud, koji je bio gradonačelnik kalifornijskog mesta Karmel, na poslednjim izborima u SAD glasao je za Obaminog rivala – republikanca Džona Mekejna (John Mčain), ali je na nedavno održanim izborima za guvernera Kalifornije dao glas kandidatu Demokrata.

Američkog predsednika je u skorije vreme kritikovalo nekoliko holivudskih zvezda među kojima su glumci Kelsi Gramer (Kelsey Grammer) i Džon Vojt (John Voight).

Povezana vest:  Džoni Dep neizvestan za pete Pirate sa Kariba

Dejvid Zaker (David Zucker), režiser dva filma serijala „Mrak film“ i dva filma franšize „Goli pištolj“, pojavio se u reklamama usmerenim protiv Obame.