U filmu Seks i grad 2 nema lika Ejdana Šoa

carrie_aidanUprkos nagoveštajima i željama obožavalaca, glumac koji igra drugu najveću ljubav Keri Bredšo (Carrie Bradshaw), Ejdana Šoa (Aidan Shaw), ne pojavljuje se u filmu „Seks i grad 2“. 
Sara Džerika Parker (Sarah Jessica Parker) izjavila je u decembru za MTV news da „ne može ni da potvrdi ni da demantuje“ da se Džon Korbet (John Corbett) pojavljuje u ulozi kao Ejdan. To je bilo u vreme kad se pronela priča da je viđen u Maroku u vreme dok je tamo sniman „Seks i grad 2“. 
Korbet je sada za Akses Holivud izjavio da uopšte nije bio u severnoj Africi u to vreme. -Nisam bio u Maroku – rekao je glumac i naveo da je reč o starim fotografijama: – Bio sam u Istanbulu pre oko šest godina i neko je stavio sliku i rekao da sam bio u Maroku – objasnio je Korbet.
Kada su ganovinari upitali da prokomentariše nedavni komentar Sare Džesike vezan za ovu temu, Džon se nasmejao i rekao da je njegova bivša koleginica iz serije i filma postupila ispravno kada je reč o njenom filmu i dodao: -Iskreno, da sam je producent, udario bih apsolutno istu stvar. 

Povezana vest:  Robert Patinson: Umorio sam se od ''Sumraka''