Blejk Lajvli u filmu „Green Lantern“ 

blake_livelyBlejk Lajvli (Blake Lively), zvezda američke TV serije „Gossip Girl“, igraće glavnu ulogu u filmu „Green Lantern“, studija Vorner bros (Warner), objavio Variety. 
Glavnu mušku ulogu igra Rajan Renolds (Ryen Reynolds) a Blejk Lajvli će igrati lik Kerol Feris (Carol Ferris) u tom ostvarenju zasnovanom na stripu. 
Režija je poverena Martinu Kembelu (Campbell), produkcija treba da počne u martu a premijera je planirana za 17. jun 2011. 
Strip „Green Lantern“ je nastao 1940. Glavni junak je Hal Džordan (Jordan), probni pilot druge generacija i običan čovek zadužen da pomoću tajanstvenog zelenog prstena brani jedan sektor univerzuma. 
Kerol Feris, žena u koju je zaljubljen, takođe je pilot i administrativna upravnica u civilnom životu. 
Vorner i Kembel su Renoldsa izabrali za glavnu ulogu u julu, posle uspeha u filmu „Veridba“ i nastupa kao Dedpul (Deadpool) u ostvarenju „Iks Men počeci: Volverin“. 
Uz seriju „Gossip Girl“, Blejk Lajvli igra u nezavisnoj produkciji „The Private Lives of Pippa Lee“, a biće viđena i u kriminalističkoj drami „The Town“ u kojoj joj je partner Ben Aflek (Affleck). 
Martin Kembel je režirao film „Edge of Darkness“ sa Melom Gibsonom, zasnovan na miniseriji BBC iz 1985. To ostvarenje u bioskope stiže 29. januara. 

Povezana vest:  Edi Marfi kao gradonačelnik Vašingtona?