ekipa_D_boksZavršeno snimanje filma D boks

 

Režiserka Andrijana Stojković završila je snimanje filma „D boks“ (The Box), kojeg će publika moći da vidi od januara 2011. godine, saopštila je danas marketinška agencija „Komunis“ (Communis).

-‘Boks’ je prvi i jedini film na svetu o pakovanju. Priča je bazirana na istinitim događajima. Glavni junaci su trojica mladića koji početkom devedesetih pakuju diplomate u Beogradu. Prateći sudbine tri pakera i njihove doživljaje na pakovanjima, upoznajemo način života u ambasadama, ali i mladih ljudi u Beogradu – kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  PRVI TREJLER ZA ČAROBNOG MIKEA XXL

U glavnim ulogama su mladi glumci Ivan Đorđević, Marko Janketić I Slobodan Negić, a pored njih igraju starije kolege Srđan Todorović, Goran Radaković, dvadesetak inostranih glumaca, kao i pisac Slavoljub Stanković, koji je sa Stojkovićevom napisao scenario po svojoj knjizi „The Box“ (2007).

Stojkovićeva je krajem decembra prošle godine počela snimanje filma, a za „The Box“ muziku su komponovali alternativni muzičari, basista sastava „Darkvud dab“ Milorad Ristić, vođa „Velikog prezira“ Vladimir Kolarić, iz „Autoparka“ bubnjar Dejan Utvar i gitarista Nikola Berček, dok je producent Boris Mladenović iz „Jarbola“.

Povezana vest:  Glumac Nil Patrik Haris dobio zvezdu na Bulevaru slavnih