angelina-jolie-2Anđelina Žoli: Nisam planirala da imam veliku porodicu

 

Anđelina Žoli (Angelina Jolie) priznala je da je oduvek planirala da ima dvoje dece. U razgovoru za magazin Vogue glumica je istakla da su ona i njen partner Bred Pit (Brad Pitt) odlučili da prošire porodicu onda kada su osetili da su spremni i da mogu izdržavati veliku porodicu.

Povezana vest:  Holivudski hitovi i filmski veterani u programu "Gala by Knjaz Miloš"

-Planirala sam da imam dvoje dece. Kada razmišljate o porodici morate da znate da li ste  sposobni da se nosite s tim i kako će se vaša dece međusobno odnositi – rekla jeAnđa.

Ona je dodala da roditelji jednostavno znaju da kada imaju jedno zahtjevno dijete onda ne mogu posvetiti pažnju drugom.

-Bred i ja smo u jednom trenutku shvatili da se možemo nositi s velikom porodicom i sada imamo ogromnu i srećnu porodicu – istakla je novopečena rediteljka.

Povezana vest:  Gvinet Paltrou najlepša žena sveta po časopisu Pipl

U razgovoru za magazin Vogue, prelepa Žoli je rekla da ona i njen partner planiraju decu da školuju u Francuskoj u jednoj dobroj privatnoj školi.

Osvrnula se Anđelina i na svoj ljubavni život otkrivši kako i posle pet godina i dalje tinja ljubavni plam između nje i Breda.

-Kada mislim na njega, mislim na muškarca koji je jako dobar prijatelj i izuzetan otac. Kada ga vidim kako se igra s decom shvatim koliko ga zapravo volim – bila je iskrena Žoli.

Povezana vest:  PLJAČKA S VRHA (TOWER HEIST), Premijerno na Cinemaniji 6. novembra u 19h u bioskopima od 10. novembr