Zemekis angažovao glumce za rimejk filma Žuta podmornica 

yellow_submarine_songtrackKeri Elvs (Cary Elwes), Din Lenoks Keli (Dean Lennox Kelly), Piter Serafinović (Peter Serafinowicz) i Adam Kembel (Campbell) igraće Bitlse (Beatles) u rimejku filma „Žuta podmornica“ koji će snimiti Robert Zemekis (Zemeckis). 
Originalni animirani film iz 1968. zasnovan je na muzici Bitlsa. Junak filma je vojnik koji se sreće sa članovima grupe i u u žutoj podmornici putuje u Peperlend. 
Kao i Zemekisova „Božićna priča“, i „Žuta podmornica“ biće snimljen u trodimenzionalnoj tehnologiji. Zemekis je i scenarista rimejka, koji snima studio Dizni (Disney), piše Hollywood Reporter. 
Tribjut bend „Bitlsa“, „Fab For“ (Four) pojaviće se u muzičkom delu filma, ali neće izvoditi muziku, pošto će Zemekis koristiti originalne snimke liverpulskog benda. 
Četvorica glumaca pozajmiće glasove članovima „Bitlsa“. Keli, britanski glumac koji trenutno igra u BBC seriji „Robin Hud“, biće Džon Lenon (John Lennon), dok će glas Polu Makartniju (Paul McCartney) pozajmiti Serafinović, poznat iz filmova „A kad brak ne uspe“ i „Shaun of the Dead“. 
Elvs, koji je sa Zemekisom saradjivao na „Božićnoj priči“ i filmu „Tintinove avanture: Tajna jednoroga“, biće Džordž Harison (George Harrison) u novom filmu. Ringu Staru (Starr) glas će pozajmiti Kembel, poznat iz filmova „Epic Movie“ i „Date Movie“. 

Povezana vest:  Snima se nastavak ''Mapetovaca''