Film „Zona mrtvih“ nominovan za najbolji horor film na festivalu „Fantasy Horror Awards“
Zona mrtvihFilm „Zona mrtvih“ nominovan je u kategoriji najbolji horor film na festivalu „Fantasy Horror Award“, koji se po prvi put održava u organizaciji Fantasy Channell-a i FunFactory Entertainment-a ove godine u italijanskom gradu Orvietu.
Festival će trajati četiri dana (19.-21. mart), dok je ceremonija svečane dodele nagrada rezervisana za poslednji dan, 21. mart u prestižnom teatru „Mancineli“.
U okviru festivala odrzavaće se projekcije, predavanja, izložbe i prezentacije. Biže dodeljeno 16 nagrada i to rediteljima, glumcima, scenaristima, piscima, animatorima i scenografima, koji su se u prethodnoj godini izdvojili na polju fantazije i horor žanra.
Film „Zona mrtvih“ je do sada učestvovao na više od 15 domaćih i stranih festivala uključujuci i najveći festival fantastike na svetu „SITGES 09“ u Kataloniji.
Posle odličnog prijema kod publike na prošlogodisnjem FEST-a na kome je premijerno prikazan, kao i u domaćim bioskopima, film „Zona mrtvih“ će se uskoro pojaviti i u DVD izdanju.
Povezana vest:  Odličan start Pirata u srpskim bioskopima