HP7_plakatDruženje sa Viktorom Troickim na premijeri novog filma o Hariju Poteru

 

Premijera novog filma iz sage o Hariju Poteru, „Hari Poter i relikvije smrti”, biće prilika za druženje sa jednim od najuspešnijih srpskih tenisera, Viktorom Troickim, koji je i zaštitno lice Erste Banke.

 

Viktor će boravak u Beogradu iskoristiti za druženje sa najmlađim posetiocima, sa kojima će odigrati promotivne mečeve nintendo wii tenisa, na mini terenima postavljenim u holu Sava Centra. Pored mogućnosti da odmere snage sa trenutno 29. rangiranim na mestu ATP liste najboljih svetskih tenisera i reprezentativcem srpske Dejvis kup reprezentacije, posetioce očekuje kviz i mnogo atraktivnih nagrada koje je obezbedila Erste Banka: 50 dečjih majica, 10 dečjih dresova, 100 štednih kasica u obliku Erste Mede, 30 peškira za plažu, 200 kapa, 50 teniskih loptica s Viktorovim potpisom i 700 medenjaka.

Povezana vest:  Premijera "Gangsterskog odreda" odložena zbog Aurore

 

Projekcija filma počinje u nedelju, 21. novembra, u 17h, u Sava Centru. Viktor očekuje svoje mlade sportske rivale dva sata pre početka filma, u holu Sava Centra, od 15 do 17h.

 

Biće organizovan kviz znanja, a svako ko tačno odgovori na blic pitanje dobiće šansu da pokuša da pobedi Viktora u wii tenisu. Deca će na licu mesta imati priliku da Viktoru postavljaju pitanja i učestvuju u takmičarskim igrama, a najuspešnije takmičare očekuju najvrednije nagrade. Roditelji će svoje znanje moći da pokažu kroz Nagradnu ukrštenicu 5+.

Povezana vest:  Susan Sarandon u rediteljskom debiju Rozane Arket



 

Druženje će ulepšati i maskote štednje Erste Banke, čarobnjaci Erste Meda i Erste Medvedica.

Erste Banka je sponzor premijere novog nastavka serijala o Hariju Poteru, koji se u Beogradu prikazuje svega desetak dana nakon svetske premijere u Londonu. Drugi deo filma „Hari Poter i relikvije smrti”, čije je premijerno prikazivanje najavljeno za godinu dana, predstavljaće i završetak priče o mladim čarobnjacima.

Povezana vest:  Kejt Vinslet svog Oskara drži u kupatilu