Premijera domaćeg filma sa posetom dela glumačke ekipe, koji nam donosi priču o beogradskim mangupima, brzoj vožnji, potrazi za boljim životom i uzvraćenom ljubavi, zakazana je za utorak 23. oktobar od 21 čas u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte za beogradsku premijeru filma „Južni vetar“ su prodaji na blagajni bioskopa!

Film je inspirisan devedesetim godinama i autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, a nastao je kao želja da se spoji iskustvo i žanr koji svi volimo da gledamo. Obiluje scenama koje su karakteristične za ovakav tip filma, za priču koja govori o lošim odlukama, ali i dobrim namerama – istakao jereditelj Miloš Avramović.

Povezana vest:  Tom Henks u adaptaciji romana Dejvida Mičela

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Povezana vest:  Vreme poklanja Kojin film "Fank-i-lastiš Crnog Zuba"

Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš BikovićMiodrag RadonjićDragan BjelogrlićNebojša GlogovacMiloš TimotijevićJovana StojiljkovićSrđan TodorovićBogdan DiklićAleksandar BerčekHristo ShopovIvaylo Zahariev.

Ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu, koju potpisuju produkcija Bassivity izvođači kao što su RastaSenidah i Coby.

Povezana vest:  Ema Votson naredna Diznijeva lepotica

Publiku u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, nakon premijere filma u sali, pozdraviće i deo ovog sjajnog glumačkog ansambla, koji će obradovati i publiku u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza 26. oktobra na specijalnoj projekciji od 20 časova.

Film je na redovnom repertoaru svih bioskopa Cineplexx od 25. oktobra.