Ako volite filmove zbog kojih se ledi krv u žilama, ako vam nedostaje izbuđenje koje izaziva strah, ako obožavate filmove zbog kojih posle ne smete da zaspite, sreda 31. oktobar je veče koje morate provesti u bioskopu!

Film „NOĆ VEŠTICA“ (HALLOWEEN) prikazuje se u svim bioskopima od prošle nedelje i oduševljava publiku željnu prave priče ispunjene užasima! Majkl Majers, hladnokrvni ubica željan nedužne krvi, zove vas da zajedno provedete veče, naravno, samo ako ste dovoljno hrabri!

Povezana vest:  Sutra nominacije za prestižnog Oskara

Ukoliko se odlučite da „NOĆ VEŠTICA“, film o kome svi pričaju, odgledate u nekom od bioskopa Cineplexx i pri tom dođete maskirani, fotografišete se u jezivom kutku i učestvujete u foto aktivaciji, imate priliku da osvojite karticu koja vam obezbeđuje mesec dana besplatnog odlaska u bioskop!
I bioskop Kombank dvorana imaće svoj kutak strave u noći kada živi i mrtvi borave zajedno, a svi koji budu došli maskirani u svoje omiljene strašne likove dobijaju besplatne kokice!
Bioskop Cine Grand svojim posetiocima obezbedio je poklone i brojna, jeziva iznenađenja. Najhrabrije gledaoce, bioskop Roda na Banovom Brdu poziva „da se plašimo zajedno“. Naravno, i novosadska publika ima planiran sjajan provod jer bioskop Arena Cineplexx organizuje maskenbal žurku u svom klubu The End.

Povezana vest:  Ed Haris u filmu sa Semom Vordingtonom

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica. Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom Blumom („Beži!“, „Podeljen“, „Paranormalna aktivnost“).

Povezana vest:  Kontroverze oko previše "bele" Eme Stoun u "Alohi"