Dečija filmska čarolija uz prikazivanje filma “Princeza i zmaj – Beskrajna priča”održana je u nekoliko bioskopskih dvorana prethodnog vikenda i privukla veliki broj princeza koje su uživale u kreativnim radionicama i poklonima iznenađenja.

Dečiji hor Čarolija je tom prilikom otpevao naslovnu numeru filma “Neverending story”, a da su princeza Sofija i njen hrabri drugar zmaj novi junaci, svedoče pune sale u domaćim bioskopima, ali I pozitivne reakcije najmlađe publike. Da obraduju svoje princeze odlučili su se i Leontina Vukomanović, Aleksandar Radojičić i Ljiljana Jakšić.

Povezana vest:  Hiršbigl ne žali što je snimio film "Dajana"

Ne propustite priliku da i ovog vikenda uživate u avanturama princeze Sofije, a nakon pogledanog filma vaši klinci i klinceze mogu da osvoje putovanje u Italiju, neke od Pertini igračaka, ali i dodatne poklone iznenađenja. Dovoljno je samo da nacrtaju omiljenog lika iz filma i prate pravila konkursa:bit.ly/Osvoji_putovanje_u_Italiju.

Animirana avantura “Princeza i zmaj – Beskrajna priča” se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije u distribuciji Dexin filma.

Povezana vest:  Američki autor snima film o Tesli