Iz studija Dizni i mašte reditelja Fila Džonstona i Riča Mura stiže sjajna animirana avantura! Razbijač Ralf u novoj misiji spašavanja igrice očekuje vas na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx u subotu 29. decembra od 12 do 17 časova! Uživajte u specijalnom programu inspirisanom glavnim junakom i poklonima* za sve mališane! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas hrskavo iznenađenje kompanije BENLIAN, kao i poklon časopis za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtaći „Pepa prase”. Mališani u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i BIG Beograd, dobiće vaučere sa popustom za kurs stranog jezika, a najsrećniji i besplatni kurs koji obezbeđuje Obrazovni sistem EQUILIBRIO.

Povezana vest:  Sutra počinje 11. Dečiji filmski festival Kids fest

U animiranoj avanturi „Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će morati da se oslone na njegove stanovnike.

Likovima u filmu glasove su pozajmili: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain i mnogi drugi, a režiju sinhronizacije potpisuje Vladimir Petrović.

Povezana vest:  Mark Volberg zainteresovan za ulogu u adaptaciji stripa

Na programu tog dana, biće i animirani filmovi: „Asteriks: Tajna čarobnog napitka“, „Grinč”, „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“ i „Spajdermen – Novi svet“, sinhronizovani na srpski jezik.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

Povezana vest:  Dobitnik „Zlatnog lava" Đanfranko Rozi otvara 19. Festival autorskog filma

* Količine poklona su ograničene

** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l .