zlatokosa_razbojnikPriča o Zlatokosi i razbojniku u našim bioskopima u januaru 2011

 

 

Zlatokosa i razbojnik (RAPUNZEL AND THE BANDIT) bajka koji smo svi toliko voleli kad smo bili klinci stiže u naše bioskope u januaru 2011! Premijera je zakazana za 15. januara, u bioskopu Roda, a od 20. januara započinje svoj bioskopski život. I da film će biti dostupan i u 3D tehnologiji, a trejler možete da pogledate OVDE!

Volt Dizni Pikčers predstavlja “Zlatokosu i razbojnika”, jednu od najsmešnijih priča svih vremena od koje se diže kosa na glavi! Kada se najtraženiji i najšarmantniji razbojnik u kraljevstvu, Flin Rajder (ZAKARI LEVI) sakrije u misterioznoj kuli, Zlatokosa (MENDI MUR), lepa i naprasita tinejdžerka, zatočenica u kuli sa 20 metara dugom magičnom zlatnom kosom, uzeće ga za taoca! Čudna devojka koja je zarobila Flina u stvari traži način da i sama pobegne iz kule u kojoj je zarobljena godinama, te će sklopiti savez sa zgodnim lopovom. Ovaj neuobičajeni dvojac krenuće u avanturu nabijenu akcijom, upotpunjenu konjem – super policajcem, preterano zaštitnički nastrojenim kameleonom i bandom grubijana iz krčme. Početkom godine nam u Disney Digital 3D-u stiže “ZLATOKOSA”, priča o avanturi, emocijama, humoru i kosi… mnogo kose.

Povezana vest:  Laka lova u Koloseju od 18. avgusta

 

Režija: Byron Howard, Nathan Greno

Glasovi: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy

Žanr: animirani

Producent: Roy Conli

Scenario: Dan Fogelman

Kompozitor: Alan Menken

Studio: Walt Disney Pictures

Bajron Hauard je režirao Diznijev film “Munja”, animiranu komediju/avanturu iz 2008. godine koja je zaradila više od 300 miliona dolara širom sveta, dve nominacije za Zlatni globus (Najbolji animirani film i najbolja originalna pesma), kao i nominaciju za Oskara za najbolji animirani film.

Povezana vest:  "MERIDINE SPORTSKE IGRE" 1. SEPTEMBRA NA NAXI PLAŽI ISPRED SC UŠĆE

Alen Menken je stvorio magične partiture i pesme za nekoliko animiranih klasika iz produkcije Volt Dizni. Osvojio je osam Oskara za svoj rad na filmovima “Mala sirena”, “Lepotica i zver”, “Aladin”, i “Pokahontas”. Menken je bio nominovan za Oskara još deset puta.