Letopisi Narnije 3U susret filmu “Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D“ Tuck i Laguna organizuju Dečiju subotu u knjižari Delfi

 

U susret filmu ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’, distributerska kuća Tuck  u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna organizuje Dečiju subotu (04. decembra) u knjižari Delfi Cafe, koja se nalazi u Studentskom kulturnom centru. Ulaz je besplatan, a druženje počinje u 10h i traje do 13h.

Povezana vest:  Helen Hant u filmu po istinitoj priči

 

Stoga ovom prilikom pozivamo sve klince i klinceze da dođu maskirani u princa Kaspijana ili princezu Lusi i da zajedno otkrijemo čarobni svet Narnije!

 

Početak nezaboravnog druženja sa najmlađima biće obeležen malom školom jezika, koju će držati profesori škole „Opstanak“.

 

Od 11 sati animatori studija „Čigra“ organizovaće tročasovno druženje i kretivnu radionicu na temu knjige i filma ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’.

Povezana vest:  Azijska premijera filma Jesen u mojoj ulici

 

Najlepše kostimirani učesnici dečije radionice će osvojiti i karte za specijalnu projekciju filma ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’ u bioskopu Tuckwood Cineplex.

 

Prisutni će i ove subote degustirati Biser sir, koji je prijatelj svih dečjih subota u Delfi Caféu.

 

Film  ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’ će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru  od 09. decembra.

Povezana vest:  Film "Zajedno" osvojio 2 nagrade na Niškom Festivalu!