brandon-routh-as-dylan-dog-in-dead-of-night1Pomeren datum početka bioskopskog prikazivanja filma “Dilan Dog“

 

Početak bioskopskog prikazivanja filma ‘’Dilan Dog’’ pomeren je za mesec april, 2011. godine, usled pomeranja evropske i američke premijere.

 

Distributerska kuća Tuck je saopštila da će javnost naknadno biti obaveštena o tačnom datumu početka prikazivanja filma u domaćim bioskopima.

 

Dilan Dog

Dylan Dog: Dead of Night

Povezana vest:  Novi triler producenata “Milenijum” trilogije “Nobelov testament” od 31. maja u bioskopima

Start: April, 2011.

Režija: Kevin Monro

Žanr: Triler

Uloge: Brendon Rut, Sem Hantington, Taje Digs, Piter Stormer

 

‘’Dilan Dog” je kultni italijanski horor strip koji je kreirao Ticiano Sklavi u saradnji sa strip crtačem Klaudiom Vilom. Ovaj strip je od 1986. godine do sada preveden na 17 jezika i prodat u preko 56 miliona primeraka, širom sveta i napokon je doživeo svoju ekranizaciju na velikom platnu.

Povezana vest:  Kevin Kostner možda u Supermenu

 

Dilan Dog je istraživač nadrealnog bez dinara u džepu. Susreće se sa brojnim čudovištima, živi na ivici realnog, a vernu pomoć ima u liku Gruča Marksa, komičnog asistenta.

 

Da li ste se ikada zapitali da li osoba pored vas zaista pripada ovom svetu? Dilan Dog je jedini privatni detektiv na svetu koji istražuje nadprirodne sile a to njegova vizit karta najbolje objašnjava: ‘’Istražitelj paranormalnog: bez pulsa, bez problema’’.

Povezana vest:  Diznijeva i Piksarova animacija "Duša” u bioskopima od 4. marta