Unapred upozoravamo da tekst i bioskopska najava sadrže spojlere za sve one koji još nisu pogledali poslednji nastavak Osvetnika.

Ovog leta na velika bioskopska platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka Spajdermen .U svom samostalnom filmu naziva se „Spajdermen: Daleko od kuće“ koji se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Kraj igre“ i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universe-a. Omiljeni čovek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu, a o čemu će se tačno raditi u blokbasteru kog sa nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj bioskopskoj najavi.

Povezana vest:  41. Ex Teatar Fest od 7. do 10. juna

Vreme je da se opet upletemo u paukovu mrežu, a ove godine ona je zahvatila celu Evropu. Ovog leta Piter Parker odlazi na letnji odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superherojske dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko nedelja koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo preokrene kada mu odmor prekine Nik Fjuri  sa novim zadatkom koji on ne želi da prihvati. Toni Stark ,Ajronmen je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika. Spajdermen se mora pomiriti sa gubicima i preuzeti odgovornost. Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje a očekuje ga i neočekivani novi savez.

Povezana vest:  "Parada" sa titlom za osobe sa oštećenim sluhom u bioskopu "Šumadija"

U ulozi Piter Parkera ponovno gledamo Toma Holanda koji se savršeno snašao u liku Spajdermena, kao Nik Fjuri pojavljuje se opet fantastični Samjul L Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu. Bioskopske ulaznice za jedan od najvećih letnjih hitova uskoro kreću u prodaju.

Povezana vest:  Glumci filma 'Montevideo' pobedili fudbalske veterane

Spajder-Men: Daleko od kuće u bioskope stiže 4. jula u 3D, 2D i Atmos formatima