DELFI-04.12.1010. 422U susret filmu “Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D“ održana je “Dečija subota“

 

U susret filmu ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’, distributerska kuća Tuck je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, 04. decembra, organizovala Dečiju subotu u knjižari Delfi Cafe, koja se nalazi u Studentskom kulturnom centru.

 

Početak ovog fenomenalnog druženja sa najmlađima je bio obeležen malom školom jezika, koju su držali profesori škole „Opstanak“ a nakon toga su animatori studija „Čigra“ organizovali tročasovno druženje i kretivnu radionicu na temu knjige i filma ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’.

Povezana vest:  Sem Mendes: "Skyfall" je inspirisan filmovima o Betmenu

 

DELFI-04.12.1010. 379Ovoga puta, Edmond i Lusi se zajedno sa njihovim dosadnim rođakom Justasom, nalaze zarobljeni u slici, na fantastičnom brodu Narnije i na putu ka samoj ivici sveta. Sa svojim prijateljem plave krvi, princom Kaspijanom i mišem ratnikom Ripičipom, ponovo ujedinjuju vojsku. Odlaze u misterioznu misiju na Usamljena Ostrva i još dalje. Na ovom začaranom putovanju, gde će im se srce i duh naći na iskušenju, trio će se suočiti sa čarobnim Daflpadsom, zlim trgovcem robljem, zmajevima i začaranim sirenama. Namernik Zore će ih odvesti na putovanje u Aslanovu zemlju koje za njih ima sudbinsku važnost i preobražaj i samo tako će spasiti Narniju kao i sva očaravajuća stvorenja koja u njoj žive, od sudbine koja im preti.

Povezana vest:  „Pad Olimpa" u bioskopima od 21. marta

 

Film je režirao Majkl Epted, dok glavne uloge tumače Džorži Henli, Skendar Kejns, Ben Barns, Vil Polter.

 

Film ‘’Letopisi Narnije: Putovanje Namernika Zore 3D’’ će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 09. decembra.