Najnoviji film za decu, sinhronizovan na srpski jezik, „Delfin Berni“, imaće svečanu premijeru u subotu 08.juna u 17:00 u  bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu. Tom prilikom, svi mališani će imati mogućnost da se druže sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim junacima, ali i da osvoje neke od zanimljivih poklona – plažni program koji obezbeđuje Megaplast Inđija, kao i novog kućnog ljubimca koji će pokloniti Akvarijum centar.

Radnja porodične avanture „Delfin Berni“ odvija se na Floridi i govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Deca će morati da osmisle plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

Povezana vest:  Specijalno veče u bioskopima Cineplexx za pripadnike jačeg pola uz film „Ko preživi, pričaće"

Ulogu Bernija tumači delfin po imenu Akve, što na havajskom znači „oluja“. Glasove na srpskom pozajmljuju deca Danko Đorđević i Sofija Trifunović, dok uloge odraslih sinhronizuju Peđa Damnjanović, Bojan Hlišić, Nataša Balog, Simona Ćirović, Zoran Stojić, Milan Zoričić, Marko Dolaš, Ivan Ivanov, Miomira Dragićević, Veljko Trivunović i Stevan Uskoković.

Film je sniman na Floridi u Marinelandu i do sada je prikazan u preko 150 zemalja. DELFIN BERNI se može pogledati u bioskopima širom Srbije od 6. juna u distribuciji Dexin Filma.

Povezana vest:  Švarceneger naručio tri svoje džinovske statue u bronzi