Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić….. samo su neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2“ koji će premijerno biti prikazan u subotu 17. avgusta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, sa početkom u 18h. Nakon toga, usledićepretprepremijene projekcije u brojnim bioskopima, a na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći će se od 22. avgusta.

Angry Birds Film 2“ je ekranizacija jedne od najpopularnijih video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo po prvi put pozajmili svoje glasove najdražim likovima – Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledaoce.

Povezana vest:  Film „Dnevnik mašinovođe“ nagrađen i u Sarajevu

Petar Strugar koji je pozajmio glas Crvenom, a o predstojećoj premijeri filma Angry Birds 2″  je izjavio: „Animirani film o večnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namenjene najmlađima, ali i onima nešto starijima. O kojim se tačno porukama radi, možete da otkrijete u bioskopima. Lično me raduje rad na ovakav način, jer je moguće da i mlađa deca koja još uvek nisu naučila da čitaju imaju mogućnost da gledaju na našem jeziku vrhunske animirane filmove holivudske produkcije.“

Povezana vest:  Dve nagrade za „Asimetriju“ Maše Nešković na Međunarodnom filmskom festivalu RiverRun u SAD

Reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Looney istakao je povodom rada na filmu: „Ovo je bilo jedno od zabavnijih snimanja u mom životu, ekipa je bila jako raspoložena i dobili smo toliko ludu sinhronizaciju da mogu da obećam veselih i nasmejanih 90 minuta i deci i roditeljima. Ovo je sinhronizacija sa rekordnim brojem influensera (Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE) i pevača (Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani) koji su se fantastično snašli, dok glumci iz prvog dela standardno briljiraju u ulogama (Strugar, Tešić, Milivojević, Bundalo, Ljubišić). Nadam se da će drugi deo biti još popularniji, jer su svi dali svoj maksimum studio Sony, studio za sinhronizaciju Livada, kao i distributer Con Film.“

Povezana vest:  Šazam od danas u bioskopima

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2″ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Kako su se naši poznati glumci, muzičari i influenseri snašli u svojim animiranim ulogama i koliko dobro su se sa njima poistovetili u filmu „Angry Birds 2″ , saznajte uskoro u bioskopima širom zemlje.