Beogradska premijera dugo očekivanog filma ovog leta, po nekima i godine, „Bilo jednom… u Holivudu“ održaće se u sredu 14. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Nekadašnja zvezda vestern TV serija, poznati kaskader i talentovana lepotica sprovešće gledaoce kroz seriju događaja davne 1969. godine u devetom Tarantinovom filmu.

Bilo jednom… u Holivudu“ nas vraća u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, davne 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Povezana vest:  KONCERT GRUPE ONE DIRECTION „WHERE WE ARE", Nezaboravni vikend samo u bioskopima Cineplexx

Ulaznice za beogradsku premijeru ljubitelji Tarantinovih filmova mogu da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center ili uz Cineplexx bonus karticu.Kroz priču Šeron, Rika i Klifa posetici bioskopa biće u prilici da osete poslednje zlatne momente Holivuda na velikom bioskopskom platnu!

Na repertoaru svih bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina „Bilo jednom… u Holivudu“ naći će se od 15. avgusta!

Povezana vest:  Počinje prodaja karata za Festival autorskog filma