Premijera dugoočekivanog animiranog hita ,,Angry Birds Film 2“ zakazana je za subotu 17. avgust sa početkom u 18 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Publiku će nakon prikazivanja filma pozdraviti glumci, muzičari i influenseri koji su dali glasove ljutim pticama i prasićima. Nakon beogradske premijere, uslediće specijalne projekcije u brojnim bioskopima, a na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći će se od 22. avgusta.

Povezana vest:  Saradnja Austrije i Srbije na festivalu Cinema City

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Povezana vest:  Majkl Bej režira i četvrti nastavak Transformersa

Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić su samo neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2″. Pored brojnih glumaca, u sinhronizaciji učestvovali su i influenseri Choda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE, kao i pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi i Đogani. Reditelj sinhronizacije je Vladimir Marković Looney.

Povezana vest:  41. Ex Teatar Fest od 7. do 10. juna

Kako su se naši poznati glumci, muzičari i influenseri snašli u svojim animiranim ulogama i koliko dobro su se sa njima poistovetili u filmu „Angry Birds Film 2″, saznajte na premijeri 17. avgusta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City!