Super utorak 27. avgusta u bioskopu Cineplexx Promenada

Bioskop Cineplexx Promenada obradovaće svoju publiku u utorak, 27. avgusta, kada će cena za sve filmove iznositi 200 dinara*! Karte su u prodaji! Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Cineplexx Promenade.

* Na fantastičnu cenu od 200 dinara, vršiće se doplata samo za filmove u MX4D formatu.

Uživanje uz trenutno najaktuelnije filmove, rashlađene bioskopske sale i najbolji mogući kvalitet slike i zvuka, zaštitni su znak bioskopa Cineplexx, koji će 27. avgusta nagraditi svoje verne posetioce super cenom ulaznica!

Povezana vest:  Umesto američkog blokbastera, publiku je dočekao najstariji srpski film!

Na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada prodefilovaće najveće zvezde Holivuda današnjice – Bred Pit i Leonardo Di Kaprio u filmu ,,Bilo jednom…u Holivudu, devetom filmu proslavljenog i Oskarom nagrađenog reditelja Kventina Tarantina. Džejson Stetam i Dvejn Džonson u najprodavanijoj filmskoj franšizi ikada, ,,Paklene ulice: Hobs i Šo“ prikovaće vas za sedišta u vratolomijama i akciji u pravom smislu te reči. ,,Kraljice zločina“, ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti, pokazaće nam kako je to kada dve žene preuzmu posao od svojih muževa koji su smešteni u zatvor.

Povezana vest:  Danas nominacije za filmske nagrade Zlatni globus

Diznijeva igrana verzija klasika ,,Kralj lavova“ opčinila je preko 200.000 gledalaca u Srbiji. Ne propustite priliku da saznate zašto je ovo jedan od najboljih filmova ove godine. Zavirite u Simbin svet ljubavi, lepote ali i izdaje i konačnog krunisanja. Za one koji su Simbu pratili davne 1994. tu je titlovana, a one mlađe koji se prvi put upoznaju sa njim, sinhronizovana verzija. Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je zaludeo svet, a sada je dobila još jedan filmski nastavak pod nazivom ,,Angry Birds Film 2“. Ptice i prasići udružuju se kako bi pobedili treću zajedničku opasnost koja preti njihovim ostrvima. Kada zajedničkim snagama krenu u pohod njihov avanturistički duh i izrazito humorističan stil osvojiće sve generacije gledalaca. I ovo ostvarenje očekuje vas u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji.

Povezana vest:  Glumica Džulijet Luis povređena u saobraćajnoj nesreći

Celokupan repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs .

Karte za Super utorak u bioskopu Cineplexx Promenada su u prodaji na blagajni bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba.