Nastavak filma „Vojna akademija 5“ za nepunih mesec dana prikazivanja pogledalo je 100.000 gledalaca širom Srbije i regiona.

 Od spetakularne beogradske premijere održane u Sava centru, potom premijera u Srbiji i regionu, kao i u, Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, gde je dočekan sa nestrpljenjem, film „Vojna akademija 5“ puni bioskope i oduševljava gledaoce već skoro mesec dana.  Film je i dalje na repertoaru svih bioskopa širom Srbije i regiona, a posredstvom Mobil 3D bioskopa moći će da ga vidi i publika u gradovima: Crvenka i Ivanjica (01.11), Kruševac i Zaječar (02. i 03), Loznica (05.11), Aleksinac (07.11), Knjaževac (09.11), Velika Plana (12. 11) i  Paraćin (15.11).  Večeras će se glumačka ekipa pokloniti publici u Koceljevu i Ubu, gde će biti  nagrađen stohiljaditi gledalac filma.

Povezana vest:  Bred Pit ponovo osvaja bioskope

Omiljeni filmski i televizijski junaci u novom nastavku prolaze kroz nove izazove, od poslovnih do emotivnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure. U novom nastavku pratimo i mlade potporučnike koji se spremaju za specijalnu brigadu  i trude da prežive u najvećoj divljini, gde na test stavljaju ljubav i prijateljstva.

Povezana vest:  Pohvala filmskog kritičara Stivena Daltona za „Izgrednike“ Dejana Zečevića

U novom nastavku, reditelja Dejana Zečevića, igraju i Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, kao i Olga Odanović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski i Darko Tomović.

Povezana vest:  Postanite BEZGRANIČNI od 24. marta!