Cineplexx bioskopi pridružuju se globalnoj groznici sniženja pa vas tako u petak, 29. novembra u svim Cineplexx bioskopima očekuju najnoviji domaći naslovi po ceni ulaznice od 150 dinara! Karte su u prodaji.

Ukoliko uživaš u filmovima, voliš da ideš u bioskop, najviše voliš kada nađeš dobar popust i misliš da je obavezno pogledati sve domaće filmove, imamo za tebe odlične vesti. U svim Cineplexx bioskopima, u petak 29. novembra, važi specijalna cena ulaznice za domaće filmove. Samo tokom tog dana za filmove „Realna priča“, „Vojna akademija 5“, „Ekipa“ i „Dnevnik Diane Budisavljević“, cena ulaznice je 150 dinara.

Povezana vest:  Film „Telenovela: Sivo u koloru“ Filipa Martinovića na prvom izdanju smotre dokumentarnog filma – DokZima

Ne propusti priliku da se nasmeješ nevoljama glumca Veljka Radisavljevića uz film „Realna priča“, nauči nešto više o svetu fudbala, menadžera, opasnih lovatora i lepotica zahvaljujući „Ekipi“, isprati kako su se junaci „Vojne akademije 5“ izborili sa novim životnim i profesionalnim izazovima i saznaj do sada neispričanu priču o ženi koja je rizikovala svoj život da bi spasila hiljade drugih u biografskom filmu „Dnevnik Diane Budisavljević“.

Povezana vest:  POČELO SNIMANJE FILMA "ČUVARI PLAŽE"