Jumanji: The Next Level, odnosno, na srpskom, Džumandži: Sledeći nivo direktan je nastavak filma Džumandži: Dobrodošli u igru koji je pre dve godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara! Pomenuti nastavak u domaće bioskope stiže za dve nedelje, odnosno 12. decembra!

I u ovom Džumandžiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena kao što su Dwayne Johnson, odlični Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan i Nick Jonas, a njima će se u novom nastavku pridružiti i neki od najcenjenijih holivudskih glumaca staroga kova, a to su Danny DeVito i Danny Glover koji humor, u skladu sa nazivom filma, takođe dižu na sledeći nivo.

Povezana vest:  Dragan Bjelogrlić otvorio festival Filmstreet

Ovoga decembra, u Džumandži svetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspeti svi uspešno da završe i prežive.

Da li ste spremni da zaigrate najopasniju igru na svetu? Film Džumandžii: Sledeći nivo u domaće bioskope stiže 12. decembra!

Sa najposebnijom igrom na svetu prvi put susreli smo se davne 1995. godine kada je nezaboravni Robin Vilijams izašao iz igre. Pre dve godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u telima svojih avatara se sukobljavali sa glavnim negativcima i jedva izvukli živu glavu. „Džumandži: Sledeći nivo“ direktan je nastavak ova dva filma, ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.

Povezana vest:  Sijena Miler čeka bebu!

Prošlo je neko vreme otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci – kompjuterski geek Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta zaigrali davno zaboravljenu igru , Džumandži. S obzirom da ih je tada igra doslovno usisala i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti. Međutim, da li su u tome uspeli?

Povezana vest:  Stiven Spilberg snima film o Mojsiju

Kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli da uspešno završe igru, da li će i ovoga puta biti tako.

PHOTO: Con Film Srbija