tron_legacy_movie_poster1Uđite u svet filma “TRON: Legat“, u HD kvalitetu, preko smart telefona Nokia N8 i Ovi

 

Nokia je najavila saradnju sa kompanijom Disney kako bi se obeležio izlazak najnovijeg kinematografskog ostvarenja “TRON: Legat”, 3D high-tech avanture koja se odvija u digitalnom svetu kakav još nije viđen na velikim ekranima.

Pored ekskluzivnog HD trejlera koji je dostupan na svim Nokia N8 smart telefonima, ljubitelji filma se mogu “umrežiti” preuzimanjem niza jedinstvenih “TRON: Legat” sadržaja direktno sa Ovi Store servisa ili sa lokalne Nokia Facebook stranice na adresi http://www.facebook.com/NokiaSerbia

Aplikacije za mobilne telephone i još mnogo toga dostupno preko Ovi Store

Povezana vest:  Lindzi Lohan istetovirala parolu "živi bez kajanja"

 

Fanovi filma TRON mogu personalizovati svoj Nokia N8 smart telefon različitim pozadinama, melodijama za zvona i slikama, ili preuzeti ekskluzivnu “TRON: Legacy” Challenge aplikaciju sa Ovi Store i dobiti sveobuhvatno višeslojno iskustvo koje integriše servise kao što su Ovi Maps i Ovi Store nudeći zanimliv i neodoljiv izazov koji liči na glavni zaplet filma. Preko aplikacije, korisnici mogu locirati Flynnovu arkadnu igru pomoću specijalnog koda na Ovi Maps servisu i odigrati igru puzli koristeći slike i video sadržaje sa Ovi Store servisa

Specijalna Facebook igra za TRON fanove

Povezana vest:  Džonatn Demi snima film po romanu Stivena Kinga

Uzbudljiva igrica dostupna je na lokalnoj Nokia Facebook stranici u Srbiji! U duelu svetlosnih motocikala dva igrača se suočavaju na virtualnoj mreži i moraju pobediti u realnom vremenu! Za potrebe

treninga, igrači mogu oformiti i privatnu mrežu.

Pobednici sakupljaju poene i rangiraju se po različitim kategorijama. Rezultati rangiranja zasnivaju se na broju odigranih igara i osvojenih pobeda. Igru je kreirala kompanija PXP Interactive i ona će biti dostupna od 16 decembra u Srbiji.

Prateći materijali za TRON u HD tehnologiji na Nokia N8 smart telefonu

Fanovi će biti u prilici i da iskoriste fantastične HD video mogućnosti smart telefona Nokia N8 i odgledaju ekskluzivne HD trejlere i, do sada neprikazane, snimke napravljene na mestu snimanja filma.

Povezana vest:  Divlji život: Idilična slika povratka prirodi od 18. juna u odabranim bioskopima

Nokia N8, najnapredniji smart telefon na svetu, namenjen zabavi, dodaje još više zabave u praksu sa videom HD kvaliteta, Dolby Digital Plus Surround zvukom, kamerom rezolucije 12MP, aplikacijama i intuitivnim muzičkim plejerom u robustnom aluminijskom kućištu dostupnom u nizu šarenih boja.

“TRON: Legat” će premijerno biti prikazan 23. decembra u Srbiji, a kskluzivni sadržaj je dostupan preko Ovi Store od 25. novembra.

 

Više informacija o filmu “TRON: Legat” i zvanični trejler filma koji je dostupan i na Nokia N8 telefonu, možete naći ovde.