Ladies night događaj uz romantičnu komediju ,,Prošlog Božića“, poklone za dame i koktel dobrodošlice, zakazan je za četvrtak 5. decembar od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Karte su u prodaji.

Pored sjajnog filma, sve dame u četvrtak očekuje koktel dobrodošlice pre ulaska u tople i udobne sale bioskopa Cineplexx Promenada. Za parove smo pripremili romantičan kutak za fotografisanje i fotografije koje odmah mogu poneti sa sobom kao uspomenu. Kozmetika AFRODITA obezbedila je pet poklon setova za negu tela, dve dame obradovaćemo vaučerima za prelepe bukete iz cvećare Viridis dok će svaki posetilac dobiti vaučer sa 10% popusta na kupovinu u istoimenoj cvećari. Okupite drugarice i prepustite se magiji filma na Ladies night događaju.

Povezana vest:  Na ivici tame od 25. marta u bioskopima

Mlada Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu praćena muzikom Džordža Majkla i oseća se kao da joj ništa ne polazi za rukom. Kada upozna Toma (Henri Golding), on deluje previše dobro da bi bio stvaran, ali uspeva da sruši mnoge barijere koje je Kejt postavila. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

Povezana vest:  Insert "Ovako u crnogorskoj policiji mjere pritisak" iz filma "THE BOOKS OF KNJIGE: SLUČAJEVI PRAVDE"

Trejler filmahttps://youtu.be/qZzeV4kvls0

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i online za članove Cineplexx bonus kluba.