Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler filma „Žena na prozoru“ (The Woman in the Window) sa Ejmi Adams, Džulijan Mur i Geri Oldmanom u glavnim ulogama najavljujući za proleće 2020. godine uzbudljivu i misterioznu krimi priču.

Reditelj nagrađivanih filmova Najmračniji čas i Pokajanje Džo Rajt (Joe Wright) snimio je ostvarenje čija priča prati lik Ane Foks koja živi sama u četiri zida i svoje vreme provodi posmatrajući komšije kroz prozor. Ispunjena strahovima od otvorenog prostora i javnih mesta, Ana skoro nikada ne izlazi iz stana, ne ide u kupovinu, pa čak ni poštu ne uzima sa ulaznog stepeništa.
Jedne večeri vrisak iz komšijskog stana ponovo će je privući ka przoru i tada ona postaje svedok uznemirujućeg nasilja. Da li je Ana zaista videla ono, za šta svi tvrde da se nikada nije dogodilo?

Povezana vest:  Uskoro venčanje Džonija Depa sa Amber Herd

Film je snimljen prema istoimenom romanu pisca A. Dž. Fina, a u domaćim bioskopima naći će se od 14. maja 2020. godine. Osim dobitnice nagrade Oskar Džulijan Mur (Julianne Moor) i popularne glumice Ejmi Adams (Amy Adams) u ostalim ulogama našli su se i Geri Oldman (Gary Oldman) Vajet Rasel (Wyatt Russell), Entoni Maki (Anthony Mackie) i drugi.

Povezana vest:  Za Fest već prodato više od 25.000 karata