Ruski film „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, оduševio je srpsku publiku i za samo mesec dana prikazivanja postao je jedan od najgledanijih stranih filmova u domaćim bioskopima, a ovog vikenda zabeležiće novi rekord – stopedesethiljaditog gledaoca.

„Sluga“ obara rekorde i u bioskopima u Rusiji, gde je najuspešniji u istoriji ruske kinematografije,  i drugi najgledaniji film svih vremena.

Povezana vest:  Šon Pen u trileru

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Glavni  junak Grigorije Griša, je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Povezana vest:  „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ strani film sa najboljim bioskopskim startom u poslednjih pet godina!