CineStar bioskopi mnogo su više od samog bioskopa. Već četiri godine u CineStar dvoranama sklapaju se nova prijateljstva, rađaju ljubavi, slave se rođendani, deli se ljubav prema filmovima, dok porodice kvalitetno uz film provode svoje slobodno vreme.

Povodom svog 4. rođendana u utorak 25. februara, CineStar je pripremio pravu poslasticu za ljubitelje filma. Naime, tog utorka CineStar časti svoju vernu publiku akcijskom cenom ulaznica, koja će za sve filmove biti 160 RSD, a uključuje dodatke poput Love Box-a te VIP sedišta i eXtreme formata, jedino se doplaćuju dodaci za RealD 3D, 4DX i Kids salu.  Ova specijalna rođendanska proslava postala je već tradicionalna u CineStar bioskopima, koji na taj dan budu ispunjena do poslednjeg mesta.

Povezana vest:  Tori Speling rodila ćerku

Upravo je to razlog da pozovete dragu osobu u bioskop i zajedno podelite doživljaj gledanja nekih od aktuelnih filmskih naslova kao što su: “Gospoda”, “Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin”, “Marica i Ivica”, “Led 2” i mnogi drugi.

Ponuda filmskih naslova je bogata te je nesumnjivo da će se pronaći film po svačijem ukusu, na vama je da se prepustite jedinstvenom doživljaju, koji pruža samo CineStar. Slavljenik ovaj rođendan dočekuje sa krunom svoje karijere na glavi, kao kompanija koja stalno iznova podiže standarde u bioskopskoj industriji, vođeni izuzetnom predanošću u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici. Naime, bioskop CineStar je Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini.

Povezana vest:  „Svi severni gradovi“ debitantsko ostvarenje mladog reditelja Daneta Komljena na festivalu u Lokarnu

Obezbedite svoje bioskopske ulaznice na vreme. Požurite do blagajne CineStara ili kupite odmah online https://www.cinestarcinemas.rs/rodjendan-bioskopa-cinestar