Glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson smešteni su u izolaciju u jednoj australijskoj bolnici pošto su testirani pozitivno na korona virus, saopštile su danas vlasti države Kvinslend.

Glumac je na svom Instagram profilu objavio da su oboje testirani pozitivno, istakavši da svi moraju da se ponašaju odgovorno u ovoj situaciji.

„Rita i ja smo u Australiji, bili smo umorni i osećali smo prehladu, kao i blaže bolove. Rita je imala drhtavicu kroz groznicu koja joj se javljala u etapama. Temperaturu takođe. Da bismo bili odgovorni i uradili šta treba, što je i potrebno svetu trenutno, testirali smo se na korona virus i testovi su se vratili pozitivni“, naveo je glumac.

Povezana vest:  Bred Pit ponovo osvaja bioskope

On je prva holivudska zvezda koja je objavila da ima korona virus, a njegova objava naišla je na podršku iz svih zemalja sveta.

„Šta raditi? Medicinski zvaničnici imaju protokole koje moramo da pratimo. Mi ćemo biti testirani, pod nadzorom i u izolaciji dokle god je potrebno. Nema mnogo više od toga nego da prihvatimo sve polako – dan za dan, zar ne? Obaveštavaćemo vas o svemu. Čuvajte se“, napisao je glumac.

Povezana vest:  Džesika Bil se osigurala predbračnim ugovorom, Džastin Timberlejk skupo će platiti prevaru

Njihov sin Čet Henks takođe se oglasio na društvenim mrežama istakavši da je veoma optimističan i da veruje da će negovi roditelji biti dobro.

On se takođe zahvalio svima na podršci.

„Cenim svačiju brigu i lepe želje, ali mislim da će sve biti u redu“, napsiao je Čet, a prenose strani mediji.

PHOTO: Austin Hargrave

Povezana vest:  Filmski centar Srbije: Uspesi srpskog filma u 2018. godini