Dečija nedelja na MOJ OFF uz „Čudovištance Moli“,  „Avrli i neverovatni svet“, „Mali veseljak: Brod spasilac“, „Vilijeva planeta“

Naredna filmska nedelja posvećena je isključivo porodici i porodičnim vrednostima.
Povodom Svetskog dana porodice, koji se i ove godine obležava 15. maja, kućni Online bioskop MOJ OFF dopunio je svoj postojeći repertoar sa još deset sinhronizovanih animacija i porodičnih filmskih naslova. U cilju isticanja i podržavanja porodičnih vrednost i okupljanja najbližih oko kvalitetnog filmskog sadržaja mnoge maštovite animacije, prikazane na svetskim festivalima, ali i  domaćem prestižnom KIDS FEST-u, naći će se sada na PVOD platformi Online bioskopa MOJ OFF.

Povezana vest:  Robert Patinson oprostio Kristen Stjuart

U skladu sa tim, od petka 15. maja na mojoff.net započinje filmska Dečija nedelja kada svi dečiji i porodični filmovi mogu da se iznajme po ceni od 19 dinara.

Dečija nedelja, u krugu porodice, moći će da se provede uz razigrane naslove među kojima su: „Čudovištance Moli“„Avrli i neverovatni svet“, „Mali veseljak: Brod spasilac“, ali i one koji su već neko vreme prisutni na platformi MOJ OFF – „Čuvena invazija medveda na Siciliju“, „Vilijeva planeta“, češko-slovački serijal „Pat i Mat“.

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD

„Čudovištance Moli“, animacija koja je na Berlinskom filmskom festivalu 2016. nominovana za Kristalnog medveda, u svojoj priči prati jednu omanju porodicu. Moli jedva čeka da se beba čudovište izlegne iz jajeta, ali njeni roditelji moraju prvo otići na ostrvo s jajima kako bi sačekali da se prinova izlegne. Otkrivši da su roditelji zaboravili da ponesu njen poklon za bebu, Moli brzo kreće za njima.

Povezana vest:  Suzan Bojl kandidatkinja za pesmu u novom Džejmsu Bondu

Još jedna animirana avantura sa temom porodice u svojoj osnovi na MOJ OFF. „Avrli i neverovatni svet“ je priča o porodici naučnika koja je na pragu pronalaska moćnog seruma nepobedivosti, ali kada roditelji iznenada bivaju misteriozno oteti iza sebe ostavljaju svoju maloletnu ćerku Avril. Deset godina kasnije, zajedno s mačkom Darvinom, Avril kreće u potragu.