Montevideo-Bog-te-video_plakatMontevideo videlo preko 30.000 posetilaca

 

Režiserski debi glumca Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“ od premijere 20. decembra videlo je 30.958 bioskopskih gledalaca u Srbiji, saopštili su producenti filma „Intermedija netvork“ (Intermedia Network). „Premijerne projekcije filma u gradovima Srbije su organizovane u sportskim halama. Namera producenata je da u ovoj organizovanoj kampanji film vide i gledaoci u čijim gradovima već duže vremena nema bioskopskih sala“, kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  „Dara iz Jasenovca“ od 12. marta krasiće repertoare njujorških bioskopa„AMC Empire“ i „Village East by Angelika“

Priča o istorijskom uspehu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije, koja je sastavljena isključivo od srpskih fudbalera, stigla do polufinala prvog Svetskog prvenstva u Urugvaju 1930. godine, nakon premijere u beogradskom Sava centru, prikazana je prikazana u Nišu, Kragujevcu, Vranju, Pirotu, Paraćinu i Leskovcu.

Premijerom „Montevidea“ u ponedeljak otvoren je bioskop u domu vojske u Nišu, a večeras se otvara „Arena sinepleks“ u Novom Sadu.

Povezana vest:  Džejms Gandolfini u filmu „Vajolet i Dejzi" u bioskopima od 4. jula