Bozicni KIDS FESTKIDS FEST Božićna filmska avantura poklanja dečije DVD filmove

 

 

 

Za svake dve kupljene ulaznice za KIDS FEST Božićnu filmsku avanturu, reviju najboljih filmova sa KIDS FESTA koja se održava od 5. do 9. januara, gledaoci će moći da izaberu dečiji DVD film koji će dobiti kao poklon.

Povezana vest:  Razvodi se zvezda Beverli Hilsa, Tori Spelling?

 

Među DVD izdanjima su popularne „Otkačene klinke“ i „Divlji dečaci“, lutkarska serija za decu „Šumska škola“, „Lote iz Izumgrada“, igrani filmovi „Narednik Biber“ i „Virdžinija i Grom“, i drugi.

 

KIDS FEST Božićna avantura održava se u  multipleksu „Kolosej“, bioskopu „Roda Cineplex“, i novom novosadskom bioskopu „Arena Cineplex“, održavajući tradiciju pristupačnih cena karata. Božićno izdanje KIDS FESTA organizuje se sa idejom da pruži priliku porodicama za zajednički odlazak u bioskop, s obzirom na to da su tokom prazničnih dana deca na raspustu, a roditelji na odmoru.

Povezana vest:  Penelope Kruz: Ne plašim se starosti, ne želim pod nož, ja sam Evropljanka

 

Na programu božićne KIDS FEST filmske avanture naći će se 12 animiranih i igranih filmova sa ovogodišnjeg KIDS FESTA, kao i  popularni filmovi sa prethodnih izdanja festivala. Svi filmovi osim filma „Vukovi i dete“ sinhronizovani su na srpski jezik.