Pretpremijernim projekcijama najnovijih filmova sinoć je svečano otvoren novi beogradski bioskop, CineStar 4DX Ada Mall, sa luksuznim Cinema barom, koji dolazak na filmsku projekciju pretvara u celovečernju zabavu. Zaljubljenici u film će moći da uživaju u sedam tehnički najsavremenijih dvorana inovativnog dizajna, 4DX dvorani, Royal Beds kožnim ležajevima za dvoje, VIP Relax sedištima sa stočićima sa bežičnim punjačima za mobilne telefone, ali i mnogim drugim detaljima koji ovaj bioskop čine drugačijim. 

„Nakon 5 meseci pauze za našu branšu, konačno dobra vest, bioskopska publika u Beogradu ima priliku da doživi bioskope s pet zvezdica. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online. Unapredili smo udobnost boravka u bioskopu, jer su sva sedišta od najfinije kože i sa naslonom koji se pomera. Najnovjia tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje  i vrhunska 4DX dvorana“, izjavio je Zoran Savić, direktor Blitz CineStara u Srbiji i dodao:

Povezana vest:  Uzbudljiv triler ,,Hladni jul" osvaja bioskope od 10. jula

„U smislu dizajna doveli smo bioskopsko iskustvo u sasvim novu dimenziju. Posetioci će pre ili nakon filma moći da uživaju u našem Cinema baru s terasom i predivnim pogledom na Adu. Porodice će posebno uživati u prostoru prilagođenom njima, pa čak i za one najveselije trenutke, dečije rođendane. Dobro nam došli Beograđani!“

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj poznatih zvanica među kojima i pevačice Ana Stanić i Tijana Bogićević, tv voditelj Boško Jakovljević, kompozitor Dušan Alagić, DJ Lea Davogić i mnogi drugi.

Bioskop u Beogradu je četvrti CineStar bioskop u Srbiji, pored Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada. Danas, prvog dana septembra CineStar sprovodi akciju „Nazad u bioskope“ i karte za sve bioskopske projekcije dostupne su po posebnoj promotivnoj ceni od 100 dinara.

Filmski repertoar od samog početka je odličan, pa će publika moći da pogleda čak nekoliko premijera: novi triler Kristofera Nolana „Tent“, eksplozivni psihološki triler „Van kontrole“ (Unhinged) sa oskarovcem Raselom Kroom, kao i romantičnu i inspirativnu muzičku priču „Još uvek verujem“ (I Still Believe). Slede biografska drama „Tesla“ sa Itanom Hokom, „Grenland: Poslednje utočište“ sa Džerardom Batlerom, “After: posle sudara“ nastavka tinejdžerske franšize. Onim najmlađima, bioskop priprema animirane filmove, „Snežana i sedam patuljaka“ i „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“.

Povezana vest:  Nominacija za nagradu Prix Europa za „Enkela“ Aleksandra Reljića

Što se tiče najnovijih tehnoloških rešenja, bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX dvoranu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma. Ovaj sistem koristi 4DX pokretna sedišta koja su programirana da se pomeraju i vibriraju tokom 4DX projekcije u kombinaciji sa 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući ljuljanje, pokrete napred-nazad, vibracije sedišta i naslona, golicanje, mehuriće, mirise, vodu, maglu, svetlo. Tu je i eXtreme sala, najveća sala u bioskopu, ekskluzivan CineStarov standard za ljubitelje adrenalina koji predstavlja veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.

Povezana vest:  De Niro će režirati mjuzik rađen po filmu u kom je glumio

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio dvorane za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenske standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju sasvim spremni. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

Parking za posetioce bioskopa je besplatan. Sve informacije na www.cinestarcinemas.rs