hugh_laurie_stapPomračenju, Doktoru Hausu i Eminemu nagrade Pipl’s čojs

 

Film o vampirima „Pomračenje“, TV serija „Doktor Haus“ i reper Eminem dobili su najviše – po četiri – nagrade Pipl’s čojs koje su dodeljene u sredu uveče u Los Anđelesu. „Pomračenje“ iz serijala „Sumrak saga“ dobilo je nagrade u kategorijama omiljeni film i omiljena drama, a nagrađeni su i glavni glumci.

Kristen Stjuart (Stewart), Robert Patinson (Pattison) i Tejlor Lotner (Taylor Lautner) su proglašeni za omiljeni filmski tim, a Kristen Stjuart je pobedila i u kategoriji omiljena glumica.

Povezana vest:  Počinje prvi Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival!

Džoni Dep (Johnny Dep) je omiljeni glumac, Džeki Čen (Jackie Chan) je omiljeni akcioni junak, Adam Sendler (Sandler) je omiljeni komičar a „Priča o igračkama 3“ je proglašena za omiljeni porodični film.

Serija „Doktor Haus“ je trijumfovala u televizijskom žanru: proglašena je za omiljenu dramu, Hju Lori (Hugh Laurie) i Lisa Edelstajn (Edelstein) su omiljeni glumac i glumica u drami, a Lorijev lik, mrzovoljni doktor Gregori Haus (Gregory House) je omiljeni televizijski lekar. Serija „Glee“ je proglašena za omiljenu TV komediju a njena zvezda Džejn Linč (Jane Lynch) je omiljena glumica u žanru komedije. Nil Patrik Haris (Neil Patrick Harris) je omiljeni glumac u istom žanru.

Povezana vest:  Pet avantura Korta Maltezea u selekciji Animatrix na festivalu Cinema City

Eminem je dominirao u muzičkim kategorijama: on je omiljeni hip-hop umetnik i muški muzičar, a njegova pesma „Love the Way You Lie“ koju izvodi sa Rijanom (Rihanna) pobedila je i u kategorijama najbolja pesma i najbolji video spot. Kejti Peri (Katy Perry) je dobila dve nagrade Pipl’s čojs: omiljeni ženski umetnik i omiljena onlajn senzacija.

Rijana, Ašer (Usher) i Tejlor Svift (Swift) su proglašeni za omiljene pop, R&B i kantri umetnike.

Povezana vest:  Predator se vraća jači nego ikad - karte u prodaji!