scarlett-johanssonSkarlet Johanson pati od kako je videla slike Sandre Bulok i Rajana Rejnoldsa

 

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) neutešna je otkako su u medije izašle zajedničke fotografije Sandre Bulok (Bullock) i Rajana Rejnoldsa (Ryana Reynoldsa). Naime, Sandra i Rajan, koji su prijatelji otkako su glumili ljubavni par u filmu „The Proposal“, proveli su zajedno Novu godinu, a otad i dalje vreme provode zajedno. Viđeni su zajedno u njenom restoranu za doček Nove godine, a navodno su ga zajedno i napustili u ranim jutarnjim satima. Ipak, oboje su demantovali da su u ljubavnoj vezi. Sandrin PR izjavio je kako su samo dobri prijatelji.

Povezana vest:  Međunarodna inicijativa RE-ACT podržala dva filmska projekta iz Srbije

Ipak, neki američki portali objavili su kako Rajan tajno posećuje Sandru u njenom domu. Sandra je navodno jako srećna što Rejnolds provodi vreme s njom u jeku njegovog razvoda od Skarlet. Kada je Johanson čula za te glasine, navodno se potpuno slomila.

-Skarlet je jako privatna osoba, tokom celog njihovog braka viđena je s Rajanom samo nekoliko puta, pa ne postoji ni mnogo njihovih zajedničkih fotografija. Sada, ni mesec dana od njihovog prekida, ta budala je otišla i fotografiran je sa Sandrom na dočeku. Naravno da je Skarlet slomljena – izjavila je njena prijateljica.

Povezana vest:  Drimvorks planira nastavke animirnih hitova Kung fu panda, Madagaskar, Kako da dresirate svog zmaja