keiraKira Najtli raskinula s momkom koji je mrzeo medijsku pažnju

 

Engleska glumica i model Kira Najtli (Keira Knightley (25)) prekinula je vezu sa svojim dečkom Rupertom Friendom, saznaje The Sun.

Par se upoznao 2005. na snimanju filma „Ponos i predrasude“, ali su nakon pet godina zajednički odlučili da se rastanu. To se dogodilo uoči Božića.

Povezana vest:  Saznajte više o filmu „Poslednji vladar vetrova“

Otac glumice, Vil Najtli (Will Knightley), potvrdio je ove navode rečima: – Da, raskinuli su. Tako to ide, nažalost. Dugo su bili zajedno, tako da je uvek teško raskinuti. Jedina mogućnost je da idete dalje. Ona je fokusirana na svoj posao.

Kirin prijatelj je otkrio kako se Rupert nije mogao da se nosi sa pritiskom medija otkako je započeo vezu sa sada već bivšom devojkom.

Povezana vest:  Zlatne arene Mirjani Karanović i Lazaru Ristovskom na Pulskom festivalu

-Rupert je mrzeo što ih prate i fotografišu. Kira je to na neki način morala prihvatiti zbog svoje karijere, ali je to uticalo na harmoniju u vezi. Pritisak je postao prevelik, pa su oboje odlučili da svako ode svojim putem. Zauvek će ostati prijatelji – rekao je prijatelj glumice.

U decembru je Kira Najtli priznala da joj je teško nositi se s medijskom pažnjom, tvrdeći da je slava u njoj „nešto slomila“.

Povezana vest:  Tačan i topao biografski film o Radivoju Koraću