Povodom novosadske premijere filma “Svemirski basket: Novo nasleđe” u bioskopu Cineplexx Promenada biće održano takmičenje u šutiranju na koš, Basket dani kada će svi koji kupe ulaznicu za navedeni film imati priliku da osvoje potpisanu loptu naših proslavljenih sportista  – Nikole Kalinića i Dušana Domovića Buluta.

Basket dani u Cineplexx Promenadi trajaće od 15. do 17. jula od 19 do 20 časova kada će svakog dana onaj ko postigne najviše poena poneti sa sobom loptu potpisanu od strane čuvenog košarkaša ili basketaša, a koju su obezbedili prijatelji bioskopa iz Dunk Shop Srbija. Karte za “Svemirski basket: Novo nasleđe” su u prodaji, a broj igrača je ograničen!

Povezana vest:  Zajednička projekcija GoetheFEST-a i Merlinka festivala nemačkog filma „Kokon“ (Čaura)

Sinhronizovan, igrano-animirani film ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Džejms LeBron, i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Budi i ti LeBron Džejms! Ne propusti priliku da se dobro zabaviš, pogledaš super film i osvojiš sjajan poklon!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada. Čekamo vas na Basket danima!