Neukrotivi Spirit“ i ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ razveseliće sve mališane na Porodičnom danu u nedelju 1. avgusta od 12 do 17 časova u svim Cineplexx bioskopima. Za naše najmlađe posetioce pripremili smo poklon poster uz kupljenu ulaznicu. Karte su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopima i putem aplikacije CineplexxRS.

Epska avantura ,,Neukrotivi Spirit“ je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. U sihronizaciji ovog filma učestvovali su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Povezana vest:  Uskoro film o ljubavi Ketrin Hepbern i Spensera Trejsija

Trejler filma ,,Neukrotivi Spirit“ – https://youtu.be/9poc3xM0OaU

Zeca Petra svi dobro poznajemo, ali ne propušamo priliku da njegove nestašluke ispratimo na velikom platnu. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude. U sinhronizaciji su učestvovali Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović.

Povezana vest:  Sprema se domaća adaptacija italijanskog filma ''Potpuni stranci'' (''Perfetti Sconosciuti'')

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ – https://youtu.be/1xNua4iXsrY

Ne propustite Porodični dan uz ,,divlje“ junake koji će vas povesti na sjajne avanture u svim Cineplexx bioskopima. Karte su uskoro u prodaji.

Karte su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.