Najsimpatičnije kuce sa malih ekrana, konačno dolaze na veliko platno Cineplexx bioskopa! Sinhronizovanu avanturu ,,Patrolne šape film“ gledamo na Porodičnom danu, u nedelju 22. avgusta od 12 do 17 časova uz poklon poster omiljenih junaka za sve mališane. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 Slatko iznenađenje za sve gledaoce filma „Patrolne šape“ u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Galerija Belgrade bioskopima pripremio je Bambi u vidu Plazma KIDS keksića u obliku omiljenih junaka.

Povezana vest:  Filmski spektakl u Sava Centru 16. novembra – „Besmrtnici“!

Kada su sve nade izgubljene, kada su heroji potrebniji nego ikad, naša sudbina je u njihovim šapama. Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

Povezana vest:  Majli Sajrus potrošila 50 hiljada dolara kako bi smršala

 Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić, Anja Orelj, Jovana Cavnić, Marko Marković, Milan Antonić, Milena Moravčević, Branislava Jevtić, Milan Tubić, Ivana Tenjović, Mateja Vukašnović i Nikola Todorović pozajmljuju glasove Rajderu, Maršalu, Čejsu, Skaj, Liberti, Rokiju, Rablu, Zumi i ostalim junacima omiljenog crtaća koji sa malih konačno dolazi na veliko platno.

Povezana vest:  Patinson nasledio Lawa kao najzgodniji britanski glumac

Trejler filma: ,,Patrolne šape film“ – https://youtu.be/mF1-t3v6VPs

Ne propustite avanture Maršala, Rokija, Rabla, Skaj, Liberti, Zume i Čejsa predvođene Rajderom u misiji spasavanja Grada pustolovina. Vidimo se na Porodičnom danu u Cineplexx bioskopima.