MojOFF filmska platforma u saradnji sa filmskim festivalom Uhvati Film obeležava prvu godinu onlajn prikazivanja filmskog programa u sklopu Uhvati Film Karavana. Publiku u periodu od 3. do 10. decembra očekuje čak 15 najboljih kratkometražnih ostvarenja, a celokupan program je besplatan i može se pogledati u bilo kom trenutku tokom trajanja festivala!

Ovogodišnje izdanje jedinog regionalnog festivala na temu invalidnosti nosi slogan Festival nas spaja, sa ciljem da ukaže na zajedničke emocije, vrednosti i promene perspektiva koje Festival već skoro dve decenije izaziva kod publike i javnosti.
Povezana vest:  Izostanak komemoracije Fari Foset na Oskarima nije greška
Publiku očekuju neobične priče o običnim ljudima i obične priče o neobičnim ljudima. Priče o hrabrosti i slabosti, o tome šta čovek jeste i šta može da bude. O tome da se ne stidimo da iskažemo svoje emocije. O pravu za ravnopravne mogućnosti i snazi da menjamo svet. O tome da jesmo različiti, ali da nas sve spaja ista nit – nit nade, ljubavi, poštovanja i tolerancije – nit Uhvati film festivala.
Svi filmovi imaju prevod na srpski jezik, a od ove godine – premijerno i deo filmskog programa biće sinhronizovan za slepe poput ostvarenja „Iznutra„, „Vučje mleko„, „Orkestar Los Bengalas„, „G’đica Ronaldo“ i „Kao vožnja bajsom„. Publiku očekuje još novih naslova: „Dženina vizija„, „Invalidska kolica„, „Drugi put„, „Netolerancija„, „Razumno prilagođavanje„, „U tami„, „Verovatnost„, „Grleći zvezde„, ali i dva filma iz 2016. i 2017. godine „Hartom“ i „Vojtek„.
Povezana vest:  Džejms Koks režira triler po istinitom događaju
19. Uhvati Film Karavan dostupan je svim registrovanim korisnicima MojOFF platforme bez potrebe za pretplatom! Filmovi će biti dostupni od 3. do 10. decembra 2021. godine. Sve informacije o programu nalaze se na zvaničnom sajtu mojoff.net, kao i na oficijalnoj Fejsbuk stranici platforme MojOnlineBioskop. MojOFF plaformu moguće je pratiti i na Instagram nalogu @moj_off.