Godina koja je za nama, 2021. uprkos pandemiji, ostaće upamćena  po enormnoj poseti bioskopskih projekcija, posebno domaće produkcije, koji je započet premijerom filma TOMA o slavnom domaćem pevaču, a nastavljen filmovima  JUŽNI VETAR -UBRZANJE,  kao i BOŽIJI ČOVEK i mnogim drugim . Film Toma u bioskopu Kombank Dvorana samo tokom 2021.  odgledalo je 21.500 ljudi, Južni vetar 8.700, dok je film Božiji čovek odgledalo oko 5.000 gledalaca.

Istovremeno, oboreni su i rekordi gledanja  filmova strane produkcije što je rezultiralo ponovnom tražnjom posebnog užitka gledanja svih ovih filmova na pravom mestu – iz udobne bioskopske fotelje i naravno na VELIKOM PLATNU.

Povezana vest:  Dugo očekivani film „Zeitgeist: Moving Forward“ je stigao!

Tako će po tradiciji koja traje od 2018. u Kombank Dvorani,  a koja se ove godine i nastavlja u bioskopu Kombank Dvorana, ali i Cine grand-u,  od četvrtka 27. januara do 2. februara biti održana akcija BEST OF 2021. a specijalna cena filmova za ovu priliku biće od svega 350 dinara za sve najgledanije filmove iz 2021. godine.

Povezana vest:  Predstavljen takmičarski program i LIFKA nagrade 30. Festivala evropskog filma Palić

Na repertoaru će se pored gore spomenutih domaćih filmova TOMA; JUŽNI VETAR – UBRZANJE; BOŽIJI ČOVEK , naći i fimovi koj su takođe obeležili prošlu godinu kao što su najiščekivaniji nastavak BOND SAGE odlagan više puta zbog pandemije- „Nije vreme za umiranje“ , film o modnoj liniji GUČI i porodičnim ambicijama i spletkama na tom putu „Gučijevi“ koji je obeležio sam kraj godine; Marvelov biser – SPAJDERMEN: PUT BEZ POVRATKA; zatim još jedan film o modi koji je obeležio sredinu godine, čuvena ZLICA , ali i naslovi kao što su ŠENG ČI LEGENDA O 1O PRSTENOVA, nastavci čuvenih blokbastera: PAKLENE ULICE 9, VENOM 2, misteriozna avantura DINA,   ljubavna drama AFTER POSLE PADA; horor saga PRIZIVANJE ZLA 3- ĐAVO ME JE NATERAO,  ali nezamenljivi VEČNI  I SVEMIRSKI BASKET NOVO NASLEĐE, čijeg se prvog dela rado sećaju i starije generacije.

Povezana vest:  Danijel Redklif: O glumi sam učio u hodu na setu Harryja Pottera