Novi blokbaster film „Betmen“ (The Batman), sa Robertom Patinsonom i Zoe Kravic u glavnim ulogama, imaće premijeru 18. aprila na HBO Max striming platformi. Film će takođe biti emitovan na HBO kanalu 22. maja u 20.00h.

Dok je dve godine harao kao Betmen i ulivao strah u srca kriminalaca, Brus Vejn je ušao duboko u senke Gotam Sitija. Uz malobrojne saveznike usred gradske mreže korumpiranih službenika i ljudi na visokim položajima, usamljeni čuvar postavio je sebe kao otelotvorenje osvete među svojim sugrađanima. Kad ubica počne da cilja elitu Gotama sa svojim sadističkim mahinacijama, tajanstveni tragovi šalju najvećeg detektiva na svetu u istragu podzemlja. Dok dokazi vode sve bliže kući i postaju jasni planovi napadača, Betmen mora da sklopi nova poznanstva, da raskrinka krivca i da donese pravdu na mestima gde su moć i korupcija odavno izjedali Gotam Siti.

Povezana vest:  Deset filmova koji su obeležili 2010. godinu po magazinu Time

Uz Roberta Patinsona i Zoe Kravic, u filmu glume Pol Dano, Džefri Rajt i Džon Turturo, a režiju potpisuje Mat Rivs.

Pored najnovijeg „Betmena“, na HBO Max platformi je već dostupna kolekcija filmova o ovom superheroju, uključujući „Betmen počinje“, „Mračni vitez“, „Uspon mračnog viteza“, „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“, „Liga pravde Zeka Snajdera“, „Betmen (1989)“, „Povratak Betmena“, „Betmen zauvek“ i „Betmen i Robin“.

Povezana vest:  Australijski milijarder gradi "Titanik II"