olivia-wilde

Olivija Vajld i italijanski princ Tao Raspuli se razvode

Glumica Olivija Vajld (Olivia Wilde) nakon osam godina braka rastala se od supruga Taoa Ruspolija, italijanskog princa. S njim je bila u braku od svoje 19. godine. Venčali su se tajno u školskom autobusu u Virdžiniji. Par je zadnjih nekoliko meseci živeo odvojeno, a navodno su se sporazumno odlučili za rastavu.

Povezana vest:  Srpski kandidat za Oskara film "Montevideo, vidimo se"

Zanimljivo je kako je pre samo nešto više od mesec dana Olivija u jednom intervjuu izjavila da za uspešan brak „treba držati jezik za zubima“. Tada je izjavila i kako ni ona ni suprug nisu ljubomorni te oboje daju jedno drugome slobodu.

-Tao zna da kaže: `Idi, zabavi se, ja ostajem kod kuće` – ispričala je tada te dodala kako misli da je nesigurnost ono što uništava većinu veza i izaziva brojne svađe, a kod nje i, sad već bivšeg, supruga toga nema jer njega čak i pali kad ona ljubi glumačke kolege.

Povezana vest:  Film „Otac" sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi na jubilarnom 70. filmskom festivalu u Berlinu

Olivija se proslavila u serijama „O.C“ te „Dr. House“, a često i golišava pozira za časopise. Iako se proslavila kao glumica, karijeru je započela kao manekenka u reklamama i videospotovima.